Trainingscentrum - Fysiotherapie 90
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Trainingscentrum Hoendiep

Fysiotherapie90 houdt zich bezig met de fitheid en gezondheid van mensen. Wij vinden het belangrijk dat mensen in beweging blijven. Volgens ons is professionele begeleiding hierbij van groot belang. Vanuit deze visie hebben wij het Trainingscentrum Hoendiep opgezet. Onze trainingsruimte is meer dan alleen een zaal met fitnessapparatuur, in de zaal hebben we ruimte vrij gelaten voor veelzijdige grondoefeningen en andere verrassende oefenvormen. In een ontspannen en persoonlijke sfeer kunt u gericht trainen onder professionele begeleiding en met moderne apparatuur.

Inhoud Trainingen

Onze trainers of beter gezegd onze beweeg- en leefstijlprofessionals zijn HBO-geschoold.Tijdens een training staan bewegen, voeding en uw leefstijl centraal. Onze professionals kunnen u uitstekend begeleiden bij leefstijlveranderingen. Bijvoorbeeld in het geval van overgewicht (obesitas), suikerziekte (diabetes mellitus), hart- en vaatziekten, stress en depressieve klachten. De trainingen zijn voor iedereen die onder professionele begeleiding meer wil bewegen. Zo kunt u ook na een behandeltraject bij de fysiotherapeut verantwoord uw conditie en kracht verbeteren (preventie).

 

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met het Trainingscentrum Hoendiep.

T 050-711 9051

E info@fysiotherapienegentig.nl

Recensies

Starten en Fit-test

Aan het trainen in ons Trainingscentrum zijn geen lidmaatschapskosten verbonden. Wel vindt er voor dat het trainingstraject start een individuele intake plaats. De intake bestaat uit een fitheidstest en een uitgebreid gesprek waarin o.a. gevraagd wordt naar uw medische achtergrond. Vervolgens stelt u samen met uw trainer uw persoonlijke trainingsdoelen op en wordt uw individuele trainingsschema opgesteld.

Klik hier voor de tarieven

De Trainer

Mijn naam is Jilles de Graaf en ik ben uw trainer bij het Trainingscentrum Hoendiep. Sport en bewegen is al van kinds af aan een passie van mij. Ik heb twee sportopleidingen afgerond, eerst het CIOS in Heerenveen en vervolgens Sport en Gezondheid/Management aan de Hanzehogeschool (Groningen).

 

Mijn doel: ‘Op een leuke, veilige en creatieve manier trainingen verzorgen, waardoor trainen voor ieder haalbaar en leuk gaat worden!

 

In het gewone dagelijkse leven zijn flinke, lichamelijke inspanningen vrijwel verdwenen. Bewegingsarmoede en verkeerde voedingspatronen leiden tot gezondheidsproblemen en lichamelijke klachten. Sport, bewegen en een goed voedingspatroon dragen bij aan een actieve en gezonde leefstijl van de mens. Door lekker te bewegen en gevarieerde oefeningen te doen kan een aanzienlijke gezondheidswinst behaald worden. Het is mijn uitdaging mensen op de goede weg te helpen en te houden!