Totaal FIT groepstraining - Fysiotherapie 90
15746
page-template-default,page,page-id-15746,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Totaal FIT groepstraining

Wilt u op een veilige en verantwoorde manier trainen in een ontspannen sfeer? Dan is Totaal FIT geschikt voor u!

 

Totaal FIT

 

De Totaal FIT groepstrainingen worden gegeven in ons fitheidscentrum Hoendiep. Samen met een vaste trainer en vaste groep op een vaste tijd. Zo heeft u ook wel gezegd een ‘stok achter de deur’. De trainingen zijn gevarieerd en afwisselend. U traint deels met uw eigen indiviudeel opgestelde trainingsschema en daarnaast worden er oefeningen gedaan met de hele groep. Bijvoorbeeld grondoefeningen, buikspieren oefeningen en swiss bal oefeningen etc. Conditie, kracht en lenigheid staan centraal.

Voor wie

De training zijn geschikt voor bijna alle niveaus en leeftijden. De groep bestaat uit maximaal 6 personen. Hierdoor is de begeleiding optimaal en kunnen we samen  aan uw trainingsdoelen werken. Een voordeel van het trainen bij ons is dat er altijd een deskundige aanwezig (fysiotherapeut/sportfysiotherapeut) is die uw trainingsprogramma kan aanpassen aan uw eventuele lichamelijke klachten.

 

Intake en starten

Aan het trainen in ons Fitheidscentrum zijn geen administratiekosten verbonden. Wel vindt er voor dat het trainingstraject start een individuele intake plaats. De intake bestaat uit een fitheidstest en een uitgebreid gesprek waarin o.a. gevraagd wordt naar uw medische achtergrond. Vervolgens stelt u samen met uw trainer uw persoonlijke trainingsdoelen op en wordt uw individuele trainingsschema opgesteld. De intake kost u eenmalig € 17,50.

 

Trainingstarieven

1 keer per week groepstraining € 31,00 per maand
2 keer per week groepstraining € 50,00 per maand