Fysiotherapie bij sportblessures - Fysiotherapie 90
15380
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15380,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 
Photo by Bruce Mars

Fysiotherapie bij sportblessures

Heeft u een sportblessure opgelopen en wilt u zo goed en snel mogelijk revalideren? Dan kan de fysiotherapeut u daarbij helpen!

 

Voor wie?

We behandelen en adviseren sporters van elk niveau met een sportgerelateerde zorgvraag. De fysiotherapeut werkt samen met o.a. de manueel therapeut, huisartsen, sportartsen en het SEDN (diagnostisch centrum Hoendiep). Om op een veilige manier te revalideren van uw blessure maken we gebruik van een ruime oefenzaal met moderne apparatuur.

 

Voor welke klachten?

  • Sportblessures
  • Andere klachten waardoor u niet kunt sporten
  • Advies over het voorkomen van blessures
  • Advies over de keuze van een sport, de beste aanpak, materiaal, kleding en schoenen
  • Sportmedische begeleiding van trainingsprogramma’s en prestatieverbetering

Inhoud therapie

De fysiotherapeut richt zich onder andere op de behandeling, preventie en voorlichting over sportblessures. Ook kunt u bij de fysiotherapeut terecht voor adviezen over sporttechniek, voor trainingsschema’s en adviezen wat betreft sporthervatting.

 

Vergoeding en verzekering

Indien u aanvullend verzekerd bent, worden de behandelingen hieruit vergoed. Mocht u niet aanvullend verzekerd klik dan hier voor onze tarieven.

Photo by Bruce Mars